Firma Transport Marfa Arad

AGRIROM

Firma Transport Marfa Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Arad: AGRIROM .

Agrirom este o companie romaneasca cu capital privat, infiintata in 1997, cu activitati in domeniul importului si distributiei de produse congelate (legume, fructe, carne, panificatie si patiserie), produse ambientale (conserve de legume, de fructe, de carne, hrana pentru animale de companie, uleiuri, grasimi, sosuri, produse de morarit panificatie, etc.,…)

Din anul 2000, Agrirom a trecut la o noua etapa de dezvoltare atat in ceea ce priveste maturizarea si consolidarea afacerii cat si cresterea retelei de distributie, devenind unul din cei mai mari importatori si distribuitori nationali si un jucator important pe piata FMCG.

Din anul 2002, Agrirom a investit in sectorul transport si logistica pentru eficientizarea proceselor si operativitatea in servirea pietei avand capacitatea sa sustina obiectivele de crestere ale firmei, oferind servicii complete si de buna calitate, printr-o retea de distributie optimizata si o gama larga de produse.

Societatea face parte dintr-un grup puternic de companii cu activitati in domeniul comertului cu cereale, distributia de enegie electrica si productia de structuri metalice pentru industria constructiilor, avand in 2012 o cifra de afaceri de 82 milioane euro din care Agrirom a realizat 42 milioane.

Servicii

Prin flota proprie de autovehicule, Agrirom ofera transport marfuri alimentare oriunde in Romania, in conditii de siguranta, flexibilitate si operativitate. Cunoasterea specificului pietei din Romania, o echipa de vanzari motivata, o retea de clienti in continua extindere, rutele de transport si distributie pe care circulam de peste 16 ani si profesionalismul echipelor agent de vanzari-dispecer-sofer, sunt calitati care ne recomanda pentru acest serviciu.

Incepand cu anul 2000, Agrirom a investit in repetate randuri in parcul auto propriu, avand in acest moment o flota de peste 100 de autovehicule. De asemenea, investitiile de ordin logistic in depozitele din Arad, Cluj, Brasov, Bucuresti, Bacau si Constanta, au dus la imbunatatirea activitatilor si serviciilor oferite clientilor, suprafata totala de stocare fiind de aproximativ 10000 mp.

Galerie foto