Firma Transport Marfa Bucuresti-Sector 1

Transport Marfa si Mobilier Bucuresti

Firma Transport Marfa Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Bucuresti-Sector 1: Transport Marfa si Mobilier Bucuresti.

Transport Mutari SRL
Transport Marfa si Mobilier Bucuresti
0721.188.607 / 0760.614.691 / 0746.646.063

  transport marfa mobilier sector 1Aveti ceva de transportat si nu stiti la cine sa apelati? Nimic mai simplu! Apelati la noi si sigur o sa fie profitabil. TZU Transport vine in ajutorul oricarui tip transport marfa, mobila obiecte, electrocasnice, mutari sau relocari in Bucuresti si in tara, cu zeci de mii clienti multumiti. Firma noastra va ajuta sa luati cele mai bune decizii in legatura cu tipul mutari pe care o planuiti. Pentru a nu va mai simti vreodata preocupati de problemele legate de transport si pentru a avea grija de mobila dumneavoastra, trebuie doar sa apelati la firma noastra.

  Efectuam transporturi numai cu autoutilitare performante incepand de la 3,5t pana la 5 tone echipate dupa cele mai inalte standarde, printre care sistemul GPS ocupa un loc fruntas, din dorinta de a localiza cu usurinta adresele in care ne solicitati. Personalul este foarte bine instruit, iar acest lucru denota profesionalismul cu care lucram si standardele inalte pe care ni le-am impus inca de la inceput.

transport marfa mobilier sector 1Cheia succesului nostru este seriozitatea cu care tratam fiecare transport in parte, iar munca in echipa este cea care ne-a ajutat sa ne mentinem tot timpul fruntasi. Relatiile cu clientii sunt bazate pe incredere reciproca si respect, de aceea, am primit intotdeauna cele mai bune recomandari.

  Fie ca ne contactati telefonic, ori prin email, toate comenzile sunt preluate si programate, in functie de programul nostru si de trebuintele dumneavoastra.

  transport marfa mobilier sector 1Cu o echipa performanta, aspiratii ca cele de pana acum si nu in ultimul rand cu increderea pe care ne-ati acordat-o mereu suntem si vom fi din ce in ce mai buni!

La noi beneficiati de:

 • asiguram servicii mutari si transport mobila in cel mai scurt timp
 • fara taxe suplimentare
 • plata la sfarsitul operatiunii de relocare in Bucuresti
 • estimare GRATUITA de pret, efectuata de un expert in mutari
 • personal 100% calificat si pregatit pentru relocari si transport mobilier
 • autoutilitare specializate pentru Transport

Servicii

transport marfa mobilier sector 1Transport Mutari ofera transport mobila,marfa,orice in Bucuresti, de la 70 lei sau in afara orasului de la 1 leu pe km si se calculeaza tur-retur in limita de 400 km. Va punem la dispozitie, personal pentru manipularea contra cost, in plus demontari – remontari mobilier la cerere. Pe scurt cam orice mutare de mobila sau marfa ce incape intr-un volum 40 metri cubi noi il putem transporta.

Servicii mutari mobila Bucuresti la cel mai accesibil pret, relocari de la 160 RON in cu personal calificat in mutari mobilier, dotati cu folie bule. folie stretch. cutii carton, saci,scochi,etc.

 • Transport marfa, mobila, obiecte, electrocasnice
 • Transport bagaje
 • Transport materiale de constructii
 • Mutari - relocari mobilier pentru firme
 • Spatii depozitare pentru mobila si marfa