Firma Transport Marfa Bucuresti-Sector 2 intern si international curse regulate

Ahead Logistics

Firma Transport Marfa Bucuresti-Sector 2 intern si international curse regulate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ahead Logistics - Firma Transport Bucuresti-Sector 2.


Ahead Logistics Ltd. este o companie cu experienţă, care se află în plină dezvoltare succesul acesteia bazându-se pe profesionalismul personalului, serviciile asigurate şi infrastructura dispunibilă.
Ahead Logistics Ltd. este un forwarder de încredere pe piaţa transporturilor rutiere. De asemenea, oferim transport rutier naţional şi internaţional de o calitate şi siguranţă ridicată cu flota proprie. Compania are sediul central în Bucureşti şi a fost fondată în decembrie 2006 şi dispune de un personal cu experienţă în domeniu format din 75 de persoane.
Ahead Logistics Ltd. oferă servicii dedicate unui număr important de clienţi. Compania poate oferi soluţii dedicate pentru fiecare client din poziţia de specialist in coordonarea şi optimizarea serviciilor care generează plus valoare.

Creşterea permanentă a satisfacţiei clienţilor şi eficientizarea serviciilor oferite reprezintă una dintre principalele preocupări ale companiei. 
Ahead Logistics Ltd. este un jucător important în activitatea de distribuţie pe teritoriul României, putând oferi servicii de transport rutier naţional şi internaţional cu propria flotă de camioane.

 

Produse si Servicii

Ahead Logistics Ltd. oferă transport naţional şi internaţional la standarde de calitate şi securitate ridicate prin intermediul flotei proprii :

 • 20 de camioane cu prelată (MAN 2007) şi remorcă Krone;
 • 25 de camioane cu frig (MAN & IVECO 2007)

Putem oferi transport pentru marfă proapătă şi/sau congelată pe distanţe scurte, medii sau lungi.

În acest moment, pe lângă parcul auto extrem de modern şi eficient, oferim şi următoarele avantaje copetiţionale:

 • Livrări rapide de marfă.
 • Şoferi experimentaţi pentru transportul internaţional.
 • Sistem de monitorizare GPS în timp-real al tuturor camioanelor.
 • Sensori pentru monitorizarea permanentă a semiremorcilor cu transmiterea informaţiilor prin GPS în vederea prevenirii sustragerilor din marfa transportată.
 • Asigurare completă (CASCO, asigurarea mărfii în limita a 100.000 USD, carte verde).
 • Investiţii permanente în noi camioane .

Parcul auto al companiei Ahead Logistics Ltd. a fost format la început din 10 camioane frigorifice ajungând în prezent să numere 25 de camioane frigorifice, iar numărul acestora va continua să crească în vederea asigurării transportului de marfă proaspătă şi/sau congelată pe distanţe scurte, medii sau lungi.

 

Ahead Logistics Ltd. a re contracte cu clienţi importanţi atât pentru transport intern cât şi pentru transport internaţional, o parte din comenzi fiind derulate prin subcontractori, companii ale căror servicii au fost verificate şi beneficiază de încrederea noastră.

Principala noastră prioritate este extinderea permanentă a gamei de servicii oferită clienţilor noştri.

Ahead Logistics Ltd. a achiziţionat un centru logistic.

 

  Detalii tehnice:
 • suprafaţa: 67.000 de metri pătraţi
 • 15.000 de metri pătraţi de platformă betonată (propice pentru un terminal de containere)
 • 2 depozite cu o suprafaţă totala de 8.500 de metri pătraţidin care au fost închiriaţi 1.000 de metri pătraţi unei companii de retail germane extrem de cunoscută
 • Locaţie: 12 km de centura oraşului Ploieşti (aproximativ la 60 km de Bucureşti)
 • Conexiune directă cu calea ferată prin intermediul a două linii de cale ferată proprii

 

 

 

Galerie foto