Firma Transport Marfa Bucuresti-Sector 5 intern si international curse regulate

AVITRANS

Firma Transport Marfa Bucuresti-Sector 5 intern si international curse regulate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AVITRANS - Firma Transport Bucuresti-Sector 5.


VI TRANS LOGISTIC a fost infiintata in anul 2003, avand ca obiect principal de activitate transportul rutier de marfuri generale in trafic national. 
Inca de la inceput ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai calitative servicii de transport la preturi cat mai avantajoase si sa raspundem asteptarilor clientilor la un nivel cat mai inalt.

Cei 5 ani de experienta in sfera transportului si logistici acumulati pana in prezent ne confera avantajul dezvoltarii activitatii si in domeniul depozitarii, gestionarii, manipularii si distributiei produselor finite catre beneficiari.

Compania s-a dezvoltat an de an pe baza unor principii si valori strict conturate si definite ce vizeaza Siguranta marfurilor dvs. pe toata perioada efectuarii transportului, calitatea serviciilor prestate, dinamismul, flexibilitatea in ceea ce priveste nevoile dvs. de transport, promptitudinea in raspunsul la solicitarile dvs si nu in ultimul rand, performanta. 

Toate aceste performante enumerate mai sus fac din AVI TRANS LOGISTIC un important prestator de servicii din domeniul transporturilor, logisticii si totodata, un partener serios pentru dumneavoastra.

Produse si Servicii

 Transport rutier si distributie de marfa in Bucuresti

Livrari si distributie la orice depozit din Bucuresti sau orice firma sau magazin, in special magazine de tip Metro, Selgros, Carrefour, Mega Image, Billa, etc.

 Transport rutier si distributie de marfa in Romania

Livrari la orice adresa de pe teritoriul Romaniei
Livrari la orice depozit din tara
Livrari si distributie la orice depozit sau orice firma sau magazin, in special magazine de tip Metro, Selgros, Carrefour, Mega Image, Billa, etc.

 Transport dedicat

Transportul de marfa se face special pentru clientul care apeleaza la serviciile noastre, existand posibilitatea de sigilare a masinilor la dorinta clientului, desigilarea facandu-se la destinatie, in prezenta unei persoane desemnate

 Depozitare si manipulare

Aceasta activitate se desfasoara in punctul de lucru din localitatea Magurele (Soseaua de centura). Aici punem la dispozitie spatii de depozitare acoperite (1500 mp). Operatiunile de descarcare si incarcare sunt corelate cu depozitarea si incarcarea in autocamioane, conform solicitarilor clientilor.

AVI TRANS LOGISTIC are o mare capacitate in a satisface eventualele particularitati sau conditiii speciale pe care le aveti in transportul marfurilor dumneavoastra sau in procedurile de livrare.

In ceea ce priveste diversitatea masinilor AVI TRANS LOGISTIC va pune la dispozitie o gama larga de masini cum ar fi:
- dubite, cu sarcina utila de 0.8 tone si volum util de 4,5 mc
- dubite , cu sarcina utila de 2 tone si volum util de 15 mc
- autocamioane, cu sarcina utila de 5 tone si volum util de 36 mc
- autocamioane, cu sarcina utila de 5 tone si volum util de 40 mc
- autocamioane, cu sarcina utila de 7 tone si volum util de 42 mc
- autocamioane, cu sarcina utila 20 tone si volum util de 90 mc
- autocamioane cu oblon hidraulic si ADR

 

Galerie foto