Firma Transport Marfa Craiova

DumaGas

Firma Transport Marfa Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Craiova: DumaGas.

SC DUMAGAS TRANSPORT&LOGISTICS - PESTE UN DECENIU DE SUCCES
SC DUMAGAS TRANSPORT SA este un pionier pe piata transporturilor din Romania, avand o experienta in domeniu de peste 14 ani. Compania s-a dezvoltat pe baza unor principii si valori strict conturate si definite ce vizeaza siguranta, calitatea, dinamismul, flexibilitatea si performanta.

1996
Activitatea de baza a companiei a inceput cu distributia de produse petroliere lichefiate in S-V ROMANIEI si cu transportul rutier de marfuri.

1998-2000
Transportul rutier de marfuri se pefectioneaza si devine activitatea de baza a companiei Dumagas Transport.

2000 –2005
Pe baza investitiilor in masini, echipamente si resurse umane si prin perfectionarea continua a calitatii serviciilor, compania Dumagas Transport cunoaste o dezvoltare accelerata, devenind unul dintre cei mai insemnati transportatori de pe piata romaneasca si dobandeste notorietate pe piata transporturilor din toata Europa. Tot mai multe companii de prestigiu din Europa apeleaza la serviciile de transport oferite de Dumagas, ceea ce a determinat intensificarea prezentei companiei pe piata de profil de pe intregul continent.
Dumagas Transport devine de asemenea una dintre cele mai mari case de expeditii din Romania, iar aprecierile clientilor determina dezvoltarea si diversificarea flotei de camioane si semiremorci si incheierea de contracte ferme cu tot mai multi subcontractori agreati in sistemul Dumagas pe baza de multispecializare (prelate, dube frigorifice, cisterne, transportatoare, logistica, distributie).

2006-2009
Dumagas Transport ajunge sa ofere un pachet de servicii complete, atat in transport, dar si in logistica, deschizand centre de distributie nationala pentru toate tipurile de produse, inclusiv produse refrigerate si congelate, in Craiova si Bucuresti.
In 2008 Dumagas Transport deschide noul depozit de 10.240 mp in incinta Mercury Business Park (autostrada Bucuresti-Pitesti, km 22) .

2009-2011
Perioada sta sub semnul unui moment marcant pentru companie: Dumagas Transport reuseste sa atraga fondul britanic de investitii Bancroft, ca apoi sa isi mareasca flota de camioane cu 40%. “Ne bucuram ca am reusit sa convingem un fond important de investitii, cu actionari de calibru, de soliditatea afacerii noastre si de calitatea oamenilor care formeaza echipa Dumagas Transport. 
Dumagas Transport, cu peste 50.000 de transporturi efectuate anual,  ajunge unul din cei mai mari jucatori pe piata de transport din Europa de Est si un brand recunoscut pe marile piete din tarile membre UE cat si din Orientul Mijlociu.

Compania continua sa se situeze in primii 3 operatori de transport din Romania, investind peste 20 mil euro in active imobilizate. Grupul Dumagas ajunge sa aiba aproximativ 900 de angajati, oferind locuri de munca la standarde europene. In anul 2007, Dumagas se claseaza pe locul 2 in “Top 100 Companii pentru care sa lucrezi”, intocmit de publicatia "Capital"

Servicii

 • Oferim consultanta profesionala de transport prin: analiza fluxurilor de marfuri ale clientului, prezentarea adaptata a ofertei, implementarea solutiei de transport cu o echipa dedicata, planificare si urmarire transport in departamentul dispecerat-planificare prin sisteme informatice dedicate de ultima generatie;

 • Dumagas ofera atat servicii in sistem "camion plin" (FTL-full truck loads, cat si grupaj intern/international (LTL)

 • Dispunem de resursele necesare pentru efectuarea serviciilor de transport in tarile din Uniunea Europeana, Balcani, tarile din fosta Uniune Sovietica, Orientul Mijlociu;

 • Flota Dumagas este compusa din camioane de ultima generatie, norma de poluare Euro 5, varsta medie  este de 1,5 ani;

 • Camioanele noastre dispun de sisteme de urmarire GPRS, statii de comunicare in timp real cu soferul, pentru o gestionare eficienta a serviciului de transport. Clientul poate oricand sa fie informat cu privire la marfurile transportate si pozitia camioanelor, prin intermediul sistemului integrat de urmarire prin satelit-Infofleet, timpul de tranzit etc.;

 • Detinem sisteme de culegere a comenzilor de transport si de informare a clientului pe platforma informatica "Dumagas";

 • Siguranta rutiera si a marfii transportate. Dumaga Transport isi selecteaza in mod riguros conducatorii auto, precum si subcontractantii. Efectuam permanent cursuri de specializare si depunem eforturi pentru responsabilizarea angajatilor si subcontractantilor si cresterea profesionalismului in activitatea desfasurata;

 • Planificarea si urmarirea riguroasa a transporturilor si urmarire a derularii serviciilor prin intermediul unui program informatic dedicat, numit "Transmanager"(TMS-Transport Management System);

 • Flota este echipata si pentru transport ADR, iar soferii sunt instruiti pentru transportul de marfuri periculoase;

 • Lunar efectuam peste 7000 de comenzi de transport pe teritoriul tarii si oriunde in Europa;

 • Am depus eforturi pentru angajarea de manageri de transport competenti, vorbitori ai limbilor de circulatie internationala.

Galerie foto