Firma Transport Marfa Deva

MIRACRISH TRANSROUT

Firma Transport Marfa Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Deva: MIRACRISH TRANSROUT.

Miracrish Transrout Srl realizeaza transporturi urbane si interurbane pe teritoriul Romaniei, sub forma de curierat dar si transport national -international , de marfuri generale .
Dorim sa ne impunem atat pe piata interna cat si pe cea internationala respectand standardele care ne reprezinta firma :
1.respectul si seriozitatea fata de client ;
2.calitatea deosebita a serviciilor prestate ;
3.activitatea in regim non-stop;
4.pachete de oferte pentru toti clientii;
5.adaptabilitate la conditiile impuse de clienti

Servicii

Aveti marfa de transportat pe diferite rute din Romania?
MIRACRISH TRANSROUT Srl va ofera solutii pentru transporturile rutiere de marfa cu autoutilitare de 1.5 tone (sarcina utila), cubaj intre 9-12 mc.
Incercand sa venim in intampinarea ,va supunem atentiei oferta constand in discounturi ,,full-load,, cu autoutilitare de 1,5 tone (sarcina utila), cubaj intre 9-12 mc.
Pentru grupajele de marfa se aplica un discount de 3%. De asemenea ,pentru fiecare client gasit de dumneavoastra , introdus in grupaj, primiti o bonificatie de 2%discount.
Pentru contracte ferme si de durata preturile sunt negociabile.Modalitatea si termenele de plata se negociaza in momentul incheierii contractului

Galerie foto