Firma Transport Marfa Ovidiu

Analog Trans

Firma Transport Marfa Ovidiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Ovidiu: Analog Trans.

Creata in anul 1998, SC Analog Trans SRL este o companie de expeditii si transport rutier de marfa, cu capital 100% romanesc. Analog Trans realizeaza trasporturi de marfuri generale pe teritoriul Romaniei, dar si transport international de marfa din/spre Europa.
Pana in prezent, am colaborat cu diverse firme de transportatori totalizand diferite mijloace auto de diverse tonaje si capacitati.
Clientii vor ca marfa lor sa ajunga la timp si in siguranta. De aceea, pentru a veni in intampinarea necesitatilor si a dorintelor clientilor sai, Analog Trans realizeaza operatiunile de transport cu promptitudine.
Practicam tarife mici, deoarece scopul nostru nu este profitul cu orice pret ci sporirea increderii clientilor formati si cresterea numarului si fidelizarea noilor parteneri.
Urmarind aceeasi idee, ne propunem sa marim parcul auto pentru a asigura diversificarea clientilor nostri.
Indeplinirea obiectivelor clientilor nostri este si obiectivul nostru. Filozofia care ne guverneaza este aceea de a trata cu maxima seriozitate si promptitudine problemele si nevoile clientilor nostri. Aceasta filozofie ne-a adus succes in activitatea noastra de pana acum si suntem convinsi ca nu ne va trada nici in viitor.
Suntem mandri de colaborarea si cooperarea cu partenerii si cu clientii nostri.
Suntem prompti, eficienti, flexibili si ne concentram asupra relatiilor noastre cu clientii si cu partenerii.
Dorim sa lucram intr-un mediu de afaceri bazat pe incredere si onestitate si contribuim in acest sens la crearea lui. Apreciem diversitatea ideilor, avem incredere unii in ceilalti si valorificam cunostintele si experientele acumulate.

 

Servicii

Analog Trans realizeaza transporturi de marfa pe teritoriul Romaniei, dar si transport international de marfa din/spre Europa.
Urmarim sa ne impunem pe piata interna si internationala prin respectarea unor standarde care ne definesc ca organizatie si in acelasi timp reprezinta suportul pentru crestere si dezvoltare:

  • Calitatea deosebita a serviciilor prestate
  • Orientarea catre client pentru a raspunde cat mai bine cerintelor acestuia
  • Practicam cele mai mici tarife existente pe piata
  • Investitii in echipamente de mare performanta
  • Competenta, seriozitate si respect pentru fiecare client
  • Avem clienti de la persoane fizice pina la mari intreprinderi si institutii.
  • Suntem profesionisti.
  • Avem o vasta experienta.

Galerie foto