Firma Transport Marfa Piatra Neamt

Luna Transport

Firma Transport Marfa Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Piatra Neamt: Luna Transport.

 Societatea comerciala Luna B&R SRL se are ca obiect de activitate din anul 2003 transportul de marfuri intern si international. Oferim transport saptamanal de marfa international din si catre Franta, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia, Polonia, Ungaria si Romania. Detinem camionete MAN si Mercedes-Benz de 7,5 tone si 12 tone, termoizolate, dotate cu aparate frigorifice ce pot mentine o temperatura controlata. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu promptitudine in livrarea marfii, si cu siguranta in transportul acesteia.
       Putem transporta paleti de marfa, marfa pe stendere, sau in containere. Rapiditatea marfii este asigurata de faptul ca autocamioanele noastre sunt insotitefiecarein parte tot timpul de catre doi soferi. Monitorizarea transportului este facuta non-stop catre aparatele GPS montate pe fiecare camion iar rutele si traseul fiecarui transport sunt salvate in arhiva, saptamanal. Dispecerii nostrii va stau la dispozitie non-stop pentru orice nelamuriri sau sugestii.

Servicii

Transport international marfa. Societatea comerciala Luna B&R SRL se are ca obiect de activitate din anul 2003 transportul de marfuri intern si international. Oferim transport saptamanal de marfa international din si catre Franta, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania. Detinem camionete MAN si Mercedes-Benz,Scania de 3,5 tone , 7,5 tone si 12 tone, termoizolate, dotate cu aparate frigorifice ce pot mentine o temperatura controlata. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu promptitudine in livrarea marfii, si cu siguranta in transportul acesteia. Putem transporta paleti de marfa, marfa pe stendere, sau in containere. Rapiditatea marfii este asigurata de faptul ca autocamioanele noastre sunt insotitefiecarein parte tot timpul de catre doi soferi. Monitorizarea transportului este facuta non-stop catre aparatele GPS montate pe fiecare camion iar rutele si traseul fiecarui transport sunt salvate in arhiva, saptamanal. Dispecerii nostrii va stau la dispozitie non-stop pentru orice nelamuriri sau sugestii.Garantam ca marfa dumneavoastra ajunge la destinatie intr-un interval de 36-38h din momentul incarcarii.

Transport international flori. Activand de peste 10 ani in domeniu, Luna Transport va ofera o colaborare completa in tot ceea ce inseamna transport international flori :
-asigurare CMR
-sisteme de climatizare pe autovehicule pentru temperatura controlata
-soferi cu experienta in domeniu asigura livrare prompta
-autovehicule dotate cu GPS pentru monitorizare permanenta
-livrare rapida Olanda-Romania,in 36 de ore din momentul incarcarii
-colaborare cu peste 80 clienti pe tot cuprinsul Romaniei
-flota proprie continand camioane de 7.5t , 12t si 20t
-dispecerat la dispozitia clientului, 24/7
-garantarea returului in mod profesionist al ambalajului de flori
-experienta in colaborarea cu furnizorii din Olanda
-incarcare in toate bursele din Olanda
      Florile sunt bunuri perisabile,astfel incat,pentru pastrarea calitatii in timpul transportului la distante mari,este necesar ca florile si plantele proaspete sa fie tranportate in camioane echipate cu sisteme de climatizare specializate,de inalta tehnologie. Cooperam cu o retea vasta de clineti si asiguram transportul florilor la destinatie,oriunde pe teritoriul Romaniei.
      Fiecare camion are doi soferi,pentru a asigura livrarea prompta a florilor.Activitatea noastra se bazeaza pe experienta logistica,oamenii dedicati si pasionati de ceea ce fac,totul pentru a putea asigura un transport rapid si calitativ pana la destinatie. Avem o preocupare constanta sa ne desfasuram activitatea la cel mai inalt nivel si ne implicam activ in ceea ce facem,incercand sa ajutam la evolutia afacerii dumneavoastra.

Galerie foto