Firma Transport Marfa Piatra Neamt

Luna Transport

Firma Transport Marfa Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Piatra Neamt: Luna Transport.

 Societatea comerciala Luna B&R SRL se are ca obiect de activitate din anul 2003 transportul de marfuri intern si international. Oferim transport saptamanal de marfa international din si catre Franta, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia, Polonia, Ungaria si Romania

firma transport marfa intern international piatra neamt

Compania Luna Transport este specializata in transport rutier de marfuri atat pe teritoriul Romaniei, cat si in transportul international de marfa in toata Europa. Atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs, necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra.

Cu o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai, oferim servicii de intermedieri si consultanta de specialitate in expeditii rutiere pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie, pe rute interne sau internationale.

Oferta include:

 • Transport rutier intern si international
 • Incarcari Partiale de marfuri si grupaje
 • Transport rutier in regim camion complet
 • Consultanta in transporturi oferita de profesionisti
 • Intermedieri in transporturi rutiere

Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de camioane pentru destinatiile mentionate:

 • 12 MAN 7,5t cu capacitatea utila maxima de 3t si volum de 32- 36mc (12-15 ewp).
 • 5 MERCEDES 12t cu capacitatea utila maxima de 4,7t si volum de 42-45mc (16-18 ewp).
 • 7 SCANIA ansamblu tractor-semiremorca cu capacitatea utila maxima de 18t si volum de 88-90mc (33 ewp).

Servicii

firma transport marfa intern international piatra neamtTransport international marfa. Oferim transport saptamanal de marfa international din si catre Franta, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania. Detinem camionete MAN si Mercedes-Benz, Scania de 3,5 tone, 7,5 tone si 12 tone, termoizolate, dotate cu aparate frigorifice ce pot mentine o temperatura controlata. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu promptitudine in livrarea marfii, si cu siguranta in transportul acesteia.

Putem transporta paleti de marfa, marfa pe stendere, sau in containere. Rapiditatea marfii este asigurata de faptul ca autocamioanele noastre sunt insotitefiecarein parte tot timpul de catre doi soferi.

Monitorizarea transportului este facuta non-stop catre aparatele GPS montate pe fiecare camion iar rutele si traseul fiecarui transport sunt salvate in arhiva, saptamanal. Dispecerii nostrii va stau la dispozitie non-stop pentru orice nelamuriri sau sugestii.Garantam ca marfa dumneavoastra ajunge la destinatie intr-un interval de 36-38h din momentul incarcarii.

Transport international flori. Activand de peste 10 ani in domeniu, Luna Transport va ofera o colaborare completa in tot ceea ce inseamna transport international flori :

 • asigurare CMR
 • sisteme de climatizare pe autovehicule pentru temperatura controlata
 • soferi cu experienta in domeniu asigura livrare prompta
 • autovehicule dotate cu GPS pentru monitorizare permanenta
 • livrare rapida Olanda-Romania,in 36 de ore din momentul incarcarii
 • colaborare cu peste 80 clienti pe tot cuprinsul Romaniei
 • flota proprie continand camioane de 7.5t , 12t si 20t
 • dispecerat la dispozitia clientului, 24/7
 • garantarea returului in mod profesionist al ambalajului de flori
 • experienta in colaborarea cu furnizorii din Olanda
 • incarcare in toate bursele din Olanda

      Florile sunt bunuri perisabile,astfel incat,pentru pastrarea calitatii in timpul transportului la distante mari,este necesar ca florile si plantele proaspete sa fie tranportate in camioane echipate cu sisteme de climatizare specializate,de inalta tehnologie. Cooperam cu o retea vasta de clineti si asiguram transportul florilor la destinatie,oriunde pe teritoriul Romaniei.
      Fiecare camion are doi soferi,pentru a asigura livrarea prompta a florilor.Activitatea noastra se bazeaza pe experienta logistica,oamenii dedicati si pasionati de ceea ce fac,totul pentru a putea asigura un transport rapid si calitativ pana la destinatie. Avem o preocupare constanta sa ne desfasuram activitatea la cel mai inalt nivel si ne implicam activ in ceea ce facem,incercand sa ajutam la evolutia afacerii dumneavoastra.

Transport frigorific
Transportul frigorific este o forma de transport in care climatul este controlat cu ajutorul unor sisteme de ultima generatie, astfel ca temperatura este adaptata in functie de produsul care se transporta. Aceste sisteme de climatizare pastreaza produsele sau alimentele perisabile la temperaturi optime, astfel incat acestea ajung in stare proaspata la destinatie.

Depozit logistic
Luna Transport asigura servicii logistice personalizate tuturor partenerilor nostri, de la simpla coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare.

Este un serviciu prin care completam din punct de vedere logistic suportulpe care il oferim clientilor, acestia avand acum posibilitatea externalizarii complete atat a costurilor de transport, cat si de depozitare.

Galerie foto