Firma Transport Marfa Ploiesti

Cartrans

Firma Transport Marfa Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Ploiesti: Cartrans.

Aflat de multa vreme in topul companiilor de transport din Romania, noul grup Cartrans si-a propus ca obiectiv pe termen lung ocuparea unei pozitii fruntase si la nivel est-european, depunand astfel toate eforturile si energia in scopul atingerii acestui obiectiv.

Tinta pentru 2016 este o cifra de afaceri de 40 mil. EUR la nivel de grup.

Calitatea serviciilor si eficienta sunt criteriile care asigura indeplinirea obiectivului dar si un viitor sigur pentru companiile membre ale grupului de firme Cartrans.

 

Servicii

Transport rutier intracomunitar

Cartrans ofera in acest moment solutii de transport rutier intracomunitar in sistem “ONE WAY” sau “FLOTA DEDICATA”, unde o anumita capacitate si disponibilitate poate fi garantata. Aceasta ultima varianta complexa ofera clientului un avantaj competitional, avand la dispozitie o capacitate suficienta precum si un proces de incarcare si descarcare optimizat la tarife competitive.


Clientii nostri beneficiaza de o reducere a costurilor de transport pe metru cub, prin utilizarea flotei noastre formate exclusiv din semiremorci Schmitz megatrailer (100 m3).

Transport agabaritic

Indiferent de dimensiunile marfurilor, Cartrans Group va propune solutia optima de transport.

Activ pe piata europeana de transporturi agabaritice, Cartrans ofera conditii deosebite de calitate a serviciilor de transport si logistica.

Avem experienta in tranportul intern si international de:

 • transport instalatii eoliene
 • transport utilaje agricole si pentru constructii
 • transport grinzi de beton
 • transport de silozuri
 • transporturi pentru industriile petroliera, energetica, chimica
 • transporturi de hale industriale si structuri metalice

Flota dedicata

O solutie de transport dedicat ofera clientilor o capacitate fixa de vehicule / semiremorci la dispozitia lor, in anumite conditii. Utilizarea unei flote permanente intr-un sistem bine pus la punct, confera cateva avantaje clare cum ar fi:

 • solutii “tailor-made”
 • servicii testate calitativ
 • organizarea unui flux intern optimizat in cadrul proceselor de achizitie si desfacere
 • reducerea costurlor generate de achizitia de solutii de transport tip “one way” de pe piata spot
 • reducerea timpilor de asteptare la incarcare / descarcare si implicit evitarea unor costuri sumplimentare
 • posibilitatea de a folosi aceasta solutie de transport de mare capacitate in interiorul fabricii (in sistem “depozit pe roti”) sau pe rute rapide de maxim 100 km

Cartrans - Transport Hypermarket

Cartrans ofera servicii de expeditii pentru fluxuri de marfa cu un mai mic grad de complexitate sau pentru transporturi tip SPOT – ONE WAY, in conditii de tarifare si capacitate la nivelul mediul al pietei.

Utilizand baza de date cu subcontractori ocazionali, dar testati in prealabil, precum si reteaua de parteneri externi de renume, Cartrans garanteaza calitatea serviciilor la nivelul cerintelor clientului.

Depozitare – Cross dock

Cartrans ofera la acest moment o solutie de depozitare pe termen scurt si cross-docking marfuri generale (nealimentare) pe o suprafata de 400 mp in com. Brazi, jud. Prahova, in incinta parc Cartrans.

Galerie foto