Firma Transport Marfa Slobozia

GENERAL TRANS

Firma Transport Marfa Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Slobozia: GENERAL TRANS.

Societatea noastra poate asigura sevicii de distributie, cu personal calificat pentru operatiuni de transport, cu ajutorul urmatoarelor mijloace de transport:
      1. Dacie Papuc  transport pana la 1,5 tone.      
      2. Duba  transport pana la 4 tone si un volum de 36 metri cubi; Gabarid duba :6 m lungime platforma cu 2,4 m latime si 2,45 m inaltime. Dotata cu sistem de transport confectii pe umerase.      
      3. Duba cu prelata  transport pana la 4 tone si un volum de 36 metri cubi; gabarid duba: 6 m lungime platforma cu 2,4 m latime si 2,45 m inaltime .      
      4. Auto TIR. transport pana 20 tone si un volum de 90 metri cubi. gabarid remorca 13,6 m lungime platforma 2,4 m latime si 2,45 m inaltime.      
      5. Auto cisterne transport produse petroliere (benzine si motorine), compartimentate. Posibilitate dotare cu pomda de tranzvazare avand o lungime a furtunului de pana la 30 m.

Servicii

Societatea noastra a luat fiinta in anul 2004 si opereaza pe piata romanesca in domeniul transportului general, transport intern si international de marfuri generale. societatea noastra a luat fiinta in anul 2003 si opereaza pe piata romanesca in domeniul transportului general. transport intern de marfuri generale si carburanti; intermedieri transporturi; reparatii auto; consiliere auto la transportul produselor periculoasa din gama carburantilor lichizi (benzine/ motorine).

Galerie foto