Firma Transport Marfa Targu Mures

Inwebso Company

Firma Transport Marfa Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Marfa Targu Mures: Inwebso Company.

Sc Inwebso Company SRL este o companie tanara, infiintata in 2008, insa cu o experienta de peste 20 ani din domeniul de transport intern si international. Ne-am propus ca scop ofertarea de servicii impecabile, privind onorarea comenzilor in timp. Lucrand in domeniu stim foarte bine ca in domeniul de transport activul cel mai deseama este timpul, iar timpul inseamna bani. 

Comunicarea este unul dintre principiile de baza cand vine vorba de succes privind colaborari sau parteneriate. Fara o comunicare adecvata nu putem discuta de un parteneriat profitabil sau functional. Datorita acestuia promptitudinea precum si perseverenta privind comunicarea constanta cu partenerii nostrii este unul dintre atuurile noastre. 

Ne puteti contacta in orice moment 7/24
, atat pentru o discutie de colaborare precum si privind transportul marfei dvs. 

Pentru a va oferii un serviciu de calitate si standard european, angajatii nostrii au obligatiunea de a va contacta in prealabil privind descarcarea marfii sau anumite modificari in traseu. Intelegem foarte bine stresul existent al unei colaboratori privind transportul in timp al marfurilor. 

Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi, si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, liza, lift (care sporeste siguranta marfii dvs. in timpul transportului), si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral. 

Punctul de legatura dintre compania noastra si clienti reprezinta in special angajatii, datorita acestuia salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii si seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei. Intotdeanu vom avantaja parteneriatele pe termen lung, deviza companiei fiind: 

Servicii

Pentru transporturile rutiere internationale de marfa, SC Inwebso Company SRL va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de camioane (pentru incarcari complete sau incarcari in regim de grupaj/ partial - import / export / tranzit)

- camioane cu prelata (inclusiv mega; decopetabila, prelata pe role) 
- camioane frigorifice / thermo (temperatura controlata) 

In fiecare actiune pe care o intreprindem, calitatea reprezinta suma urmatoarelor:

  • Comportament profesional si politicos; raspunsuri prompte
  • Insusirea nevoilor si asteptarilor clientului
  • Onorarea comenzilor in timp
  • Promptitudine

 

Galerie foto