Firma Transport Persoane Botosani

Faby Trans

Firma Transport Persoane Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Persoane Botosani: Faby Trans.

In decursul acestor ani de experienta am invatat sa adaptam serviciile noastre pentru orice tip de servicii si clientela: grupuri de adulti, grupuri scolare, delegatii, grupuri sportive, etc.

Astazi dupa multi ani de munca, de crestere, de inovatie, de dificultati si succese, FABY-TRANS reprezinta una din importantele firme de transport din BOTOSANI.

Continuand sa creasca si sa-si inradacineze pozitia in industria transportului de persoane si pe piata turistica, infruntand problemele din acest sector extraplin, in cautarea solutiilor innovative si increzatoare. Distingandu-se prin servicii de calitate, deoarece factorul "pret" trebuie sa duca la un serviciu impecabil. Munca pe care o facem este de multe ori grea si plina de responsabilitati, de aceea pentru a merge mai departe prima prioritate este satisfacerea pasagerilor nostri.

Totodata intelegem dorinta dumneavoastra de a gasi servicii de calitate pentru a calatori in siguranta. De aceea va recomandam serviciile FABY-TRANS.

Servicii

Premiul cel mai frumos este fidelitatea spontana a clientilor nostri care se naste la baza unui raport de satisfactie a cerintelor, masurat cu un serviciu de calitate . Calitatea este rodul muncii depuse de catre personalul FABY-TRANS, pregatit si organizat intr-un sistem de gestionare rational si precis.

Staff-ul este selectionat intre cei mai calificati profesionisti din sector, persoane alese pe baza experientei, pentru calitatatea si pasiunea care o demonstreaza in exercitarea proprilor meserii, pentru capacitatea de colaborare si construire, o echipa interesata in desfasurarea obiectivelor comune si pe aceleasi criteri cu programul impus de firma noastra.

Ne mandrim cu un staff de conducatori auto profesionisti pregatiti pentru a garanta un mod de a conduce sigur si confortabil. Acestia sunt punctuali, educati, disponibili si amabili. Primordiale sunt corectitudinea in executarea ordinelor si satisfacerea exigentelor clientului. Mijloacele de transport sunt intretinute (curatate si dezinfectate) zilnic, asadar se ofera clientului un serviciu impecabil din toate punctele de vedere.

Personalul din agentiile noastre este pregatit pentru etapele toate organizative si de programare, urmarind proceduri de calitate si eficiente. Prin raportul angajatilor nostri din agentii, suntem in gradul de a integra in serviciile noastre de transport diferite servicii colaterale:

  • hostess, ghid turistic, translatori ( italiana, franceza, engleza).
  • transbordare (aeroport/hotel).
  • rezervari hotel.
  • servicii turistice.