Firma Transport Persoane Brasov

Super Univers Trans - Transport Brasov

Firma Transport Persoane Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Transport Persoane Brasov: Super Univers Trans - Transport Brasov.

Super Univers Trans
Transport Persoane Brasov

Firma Transport Persoane Brasov

SC SUPER UNIVERS TRANS SRL  este o companie din Brasov care a fost infiintata in anul 1999, si activeaza in domeniul transportului rutier de persoane.In prezent firma efectueaza mai multe trasee judetene si interjudetene, transportand zilnic un volum ridicat de persoane ce isi desfasoara activitatea profesionala sau studiaza in municipiul Brasov. In prezent detinem licente de transport pentru urmatoarele trasee: Brasov – Sfantu Gheorghe, Brasov – Covasna, Brasov – Prejmer, Brasov – Bod Colonie, Brasov – Halchiu, Codlea – Holbav, etc.

Firma Transport Persoane Brasov

Detinem o flota de 8 microbuze cu capacitati intre 15 si 24 de locuri si un autocar de 53 de locuri.Toate mijloacele de transport detinute sunt intr-o stare tehnica buna si o parte din ele sunt dotate cu aer conditionat, centuri de siguranta si scaune rabatabile. De asemenea flota noastra este formata doar din microbuze care ofera un confort sporit calatorului, si anume Mercedes-Benz si Volkswagen. Inaintea oricarei curse mijlocul de transport trece printr-un proces de curatire, totul pentru o experienta cat mai placuta a calatorilor.

Super Univers Trans este o firma de transport persoane ce are ca obiectiv principal transportul public si siguranta acestora.

Oferim servicii pentru grupuri organizate (excursii, transport angajati, afterschool, scoli, gradinite etc).

Autobuze turistice ce asigura un confort foarte ridicat calatoriei ce includ urmatoarele: aer conditionat, sistem audio-video si pot transporta pana la 54 de turisti.

In firma Super Univers Trans aveti parte de siguranta, confort, rapiditate. Acestea sunt avantajele care descriu firma noastra. Fiecare client urcat in autocarele Super Univers Trans este un oaspete, iar noi il tratam ca atare si ii oferim cat mai multe servicii si un confort la standarde europene.

Experienta ce am dobandit-o in cei aproape 20 de ani de existenta face din Super Univers Trans partenerul pe care te poti baza, dovada stand faptul ca de la infiintare si pana acum ne-am dezvoltat si innoit constant parcul auto. Totodata am invatat ca orice client multumit de serviciile noastre ne va recomanda si altora, de aceea facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie cat mai profesioniste.

Angajatii nostrii sunt doar soferi profesionisti, riguros selectionati, care pun pe primul loc siguranta si starea de bine a pasagerilor din autovehicul.

Este placerea noastra sa va servim si ne-am bucura sa va aflati printre clientii nostrii. Speram sa fiti multumiti de serviciile pe care vi le oferim!

Servicii

Printre serviciile oferite de noi se numara: inchirieri microbuze pentru curse ocazionale, transport angajati (cursa regulata speciala pe baza de contract), transferuri aeroport, transport international ocazional, transport ecumenic si circuite turistice.

Mercedes Sprinter 2013Firma Transport Persoane Brasov

 • Aer Conditionat
 • Scaune Rabatabile
 • Suspensie Pneumatica
 • Cala bagaje
 • Microfon
 • WI-FI

Tariful estimativ pentru inchirierea acestui microbuz este 2,6 lei/km TVA inclus.

VOLKSWAGEN CRAFTER 2008Firma Transport Persoane Brasov

 • Aer conditionat
 • Microfon
 • Centuri siguranta
 • Locuri pentru pasageri 24
 • WI-FI

Tariful estimativ pentru inchirierea acestui microbuz este 2,6 lei/km TVA inclus.

Compania noastra ofera servicii de transfer aeroport din Brasov catre orice aeroport din Romania. Microbuzele sunt dotate cu cala de bagaje, pentru clientii ce vin sau pleaca cu un volum mare de bagaje, dar daca este nevoie putem pune la dispozitie si o remorca.

Preturi pentru serviciile de transfer aeroport cu microbuzul sunt urmatoarele:

 • Brasov – Otopeni 830 LEI TVA inclus
 • Poiana Brasov – Otopeni 900 lei TVA inclus
 • Brasov – Sibiu 780 lei TVA inclus.
 • Poiana – Brasov-Sibiu 850 lei TVA inclus
 • Brasov – Targu Mures 900 lei TVA inclus

Preturile mai pot fi negociate in functie de marimea grupului.

 

 

Galerie foto