Firma Transport Persoane Brasov intern si international curse regulate

Transport Brasov

Firma Transport Persoane Brasov intern si international curse regulate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Transport Brasov - Firma Transport Brasov.


Super Univers Trans ofera servicii de transport cu microbuze de pana la 21 locuri cu aer conditionat si autocare cu 54 locuri.

Super Univers Trans este o firma de transport persoane ce are ca obiectiv principal transportul public si siguranta acestora.

Oferim servicii pentru grupuri organizate (excursii, transport angajati, afterschool, scoli, gradinite etc).

Autobuze turistice –ce asigura un confort foarte ridicat calatoriei ce includ urmatoarele: aer conditionat, sistem audio-video si pot transporta pana la 54 de turisti.

In firma Super Univers Trans aveti parte de siguranta, confort, rapiditate. Acestea sunt avantajele care descriu firma noastra. Fiecare client urcat in autocarele Super Univers Trans este un oaspete, iar noi il tratam ca atare si ii oferim cat mai multe servicii si un confort la standarde europene.

Efectuarea transportului se face cu autocare de ultima generatie, asigurand un confort ridicat si siguranta pe parcursul calatoriei. Autocarele furnizeaza servicii de transport ieftine, sigure si flexibile tuturor, indiferent de mijloacele financiare ale clientilor sau de locul în care traiesc.

Este placerea noastra sa va servim si ne-am bucura sa va aflati printre clientii nostrii. Speram sa fiti multumiti de serviciile pe care vi le oferim!

 

Galerie foto